Afbeelding

Oeken talent tekent bij De Graafschap

OEKEN - Vanaf seizoen 2021-2022 komt Mauro van der Poel uit voor De Graafschap in Doetinchem. Van zijn 4e jaar tot aan de JO14 was Mauro al gewend aan het zebratenue bij vv Oeken en nu mag hij snel weer in het blauwwit gestreepte shirt van de Achterhoekers spelen. Mauro’s eerste reactie: “Blue White Dynamite”.


Vrij voetballen

BRUMMEN - In de meivakantie kon de jeugd van Brummen lekker voetballen. Kinderen van alle leeftijden (4 tot 19 jaar ) hebben met grote regelmaat gebruik gemaakt van deze mogelijkheid.

Vooral in de middag was de opkomst vaak hoog, met meer dan 30 kinderen.Er werden partijtjes gespeeld op een klein veldje, er werd geschoten op het grote doel en er werd volop gebruik gemaakt van het opblaasbare pannaveld. Dit veld is de hele week ter beschikking gesteld door Stichting Sportkompas, waarvoor de hartelijke dank! Sportclub Brummen kan terugkijken op een fantastische week.


Oud Papier

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de wijken De Lombok en de Noorderenk (3e zaterdag). De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg.