Oorlogsgraven in Hall. Foto: JOKE GROOTE SCHAARSBERG
Oorlogsgraven in Hall. Foto: JOKE GROOTE SCHAARSBERG

Herdenking Hall 4 mei online

HALL - Helaas zal het ook dit jaar nog niet mogelijk zijn om samen te komen op de begraafplaats voor de dodenherdenking. Het 4 mei comité heeft besloten om een online versie te maken met daarin de meest belangrijke aspecten van de herdenking. U kunt dit zien via Facebook- en de sites hallleeft.nl, hallsekerk.nl en brummen.nl op 4 mei vanaf 17.30u.


BTCB ‘kennis met tennis’

BRUMMEN - Wat was het een feestje! Zo’n 35 kinderen in de leeftijd 6 - 14 jaar maakten onlangs ‘kennis met tennis’ bij Beckson Tennis Club Brummen (of BTCB afgekort). Het weer was fantastisch, de oefeningen superleuk, de ranja een welkom tussendoortje en het ijsje op het einde maakte het feestje helemaal af! De gratis tennisles werd gewonnen door Jurre!


Hallse dorpsquiz

HALL - Omdat de vorige dorpsquiz als zeer goed is ervaren, en ter gelegenheid van Koningsdag, staat er op vrijdagavond 30 april weer een Hallse dorpsquiz op de planning. Naast een gezellig quiz avondje waarbij je nog meer te weten komt over het mooie dorpje Hall, zijn er wederom leuke prijsjes te winnen. Voordat de quiz begint, verschijnt er een uitnodiging voor Microsoft Teams op de Facebookpagina van Hall Leeft. Door op deze link te klikken word je doorgestuurd naar teams waar je (ook zonder account) mee kan spelen met de Kahoot quiz die om 20:00 van start zal gaan. Ieder hoopt er weer een gezellige avond van te maken, tot dan!


Ophalen oud papier Eerbeek

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in wijk Eerbeekse Enk (1e zaterdag); dat is het gebied binnen de (incl.) Loenenseweg, Veldkantweg en de (excl.) Coldenhovenseweg.


De containers dienen voor 08:30 uur klaar te staan met de handvatten richting de weg en met het papier in (!) de container.