Afbeelding

VVD heet 2 steunfractieleden welkom

BRUMMEN/ EERBEEK - In de gemeenteraadsvergadering van 15 april zijn 2 steunfractieleden voor de VVD geïnstalleerd. Niels Noordstar en Martijn de Wild gaan de fractie helpen en deelnemen aan Forum en opiniërende raadsvergaderingen. VVD stelt ze graag aan u voor. Hebt u ook belangstelling om de VVD sterker te maken? Neem contact op met fractievoorzitter Peter-Paul Steinweg (0651507490)

Niels (links)

Niels Noordstar (35), is geboren in Wageningen.Sinds 2 jaar woont hij met zijn vrouw Saskia in Brummen. Hun dochter en zoon zijn hier geboren en ze willen niet meer weg. Na een studie in Groningen Is Niels in 2011 naar de Koninklijke Marine gegaan, als marineofficier. Nu werkt hij voor Defensie in een burgerfunctie in Apeldoorn. Zijn vrije tijd besteedt hij het liefst aan familie en vrienden en hij gaat graag de natuur in. Daarnaast tennist hij. Al langere tijd heeft Niels interesse voor politiek, maar vanwege zijn werk was dit tot nu vanaf de zijlijn.

Martijn

Martijn de Wild (29) woont sinds 1998 in Eerbeek. Vanaf juni vorig jaar werkt hij voor de gemeente Rotterdam als teammanager Gezonde Leefstijl. Daarvoor heeft hij acht jaar gewerkt als manager van Vitesse Betrokken, de maatschappelijke afdeling van Vitesse. Als steunfractielid van de VVD Brummen wil Martijn een actieve bijdrage leveren aan de politiek in de gemeente en al haar inwoners. En specifiek om een goede vertegenwoordiger te zijn voor zijn dorp Eerbeek en generatiegenoten in de gemeenteraad.

Martijn de Wild
Niels Noordstar