Dorpsraad Brummen

BRUMMEN - Woensdag 28 april is de jaarvergadering van Dorpsraad Brummen en de algemene vergadering. Let op: online vanwege corona. Na de jaarvergadering is er tijd voor een korte pauze en gaat de vergadering verder als de eerste algemene vergadering van 2021.

Tijdens de vergadering wordt u ook bijgepraat over diverse onderwerpen die binnen het dorp Brummen spelen. Ook wordt u door de diverse commissies op de hoogte gesteld van de lopende projecten. Alle inwoners van het dorp Brummen en andere geïnteresseerden zijn dan ook van harte uitgenodigd! Verzoek om u voor 26 april aan te melden via: secretariaat@dorpsraadbrummen.nl. U ontvangt dan een bevestiging en een link om de vergadering online te volgen. Bent u verhinderd, dan kunt u de voor u belangrijke onderwerpen ook aan ons toesturen via het bekende mailadres. De volledige agenda leest u op de website www.brummensnieuws.nl.


Heeft u een onderwerp dat niet op de agenda staat, maar dat u toch graag in de vergadering zou willen bespreken? U kunt dit doorgeven via het mailadres secretariaat@dorpsraadbrummen.nl..


Oud papier

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht in de wijken De Lombok en de Noorderenk (3e zaterdag). De containers graag voor 08:30 uur gereed.