Afbeelding

Poging inbraak

BRUMMEN - Tussen vrijdag 2 april22:00 uur en zaterdag 3 april 2021 9:00 uur is er geprobeerd in te breken bij en winkelpand aan de Ambachtstraat te Brummen. Het metalen kozijn en de toegangsdeur zijn daarbij beschadigd. Men is niet binnen geweest.


Afval verbranden

TONDEN - Op vrijdag 2 april 2021 omstreeks 19.30 uur zag de politie dat er aan de Hoevesteeg te Tonden een grote hoeveelheid afval werd verbrand, waaronder isolatie materiaal, hout en autobanden. Het vuur was van zodanige omvang dat de brandweer het moest blussen. Tegen de bewoner is proces verbaal opgemaakt.


Vernieling

EERBEEK - Op maandag 5 april 2021 omstreeks 18:45 uur kwam bij de politie het verzoek binnen om te gaan naar de bibliotheek te Eerbeek aan de Coldenhovenseweg . Aldaar was met een steen de ruit ingegooid van een deur aan de achterzijde.


Verkeersongeval met een das

TONDEN - Op woensdag 7 april 2021 omstreeks 0:18 uur reed de bestuurster van een personenauto over de Hoevesteeg te Tonden. Opeens stak er een das over. De bestuurster week uit maar raakte de das. Ze raakte in de slip, sloeg over de kop en kwam ongedeerd ondersteboven in de naastgelegen droge sloot tot stilstand. De auto is afgesleept. De das heeft het niet overleefd.