Afbeelding
Foto:

Vernieling auto

EERBEEK - Op vrijdag 19 maart 2021 tussen 5:30 en 8:00 is aan de Handelstraat te Eerbeek een vernieling aan een auto gepleegd. De voorruit van een rode Renault Twingo was met een scherp voorwerp bekrast.


Verkeersongeval met dodelijke afloop

BRUMMEN - Op vrijdag 19 maart 2021 om 17:15 vond er op de Zutphensestraat te Brummen een aanrijding tussen een scooter en een bestelbus plaats. Helaas kam hierbij de bestuurder van de scooter om het leven. De passagier van de scooter is voor onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de aanrijding in onderzoek en er wordt proces-verbaal opgemaakt.


Aanrijding spoorwegbomen

BRUMMEN - Op maandag 22 maart 2021 om 8:08 uur probeerde de bestuurder van een vrachtauto de bocht te nemen bij de spoorwegovergang naar de Hazenberg te Brummen. Dat lukte net en terwijl de bestuurder aan het manoeuvreren was sloten de overwegbomen. Voor zijn eigen veiligheid is de chauffeur doorgereden waarbij hij de spoorwegbomen stuk reed.


Mogelijk weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Indien dat het geval is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: telefoonnummer 0900-8844