Afbeelding

Kruiskerk Eerbeek viert Pasen nu anders

EERBEEK – De Kruiskerk organiseert tijdens Pasen vanuit de kerk enkele activiteiten en zendt haar diensten via livestream uit.


Stiltewandeling

De week vóór Pasen. Ingeslagen wegen lopen dood, en nieuwe wegen openen zich. Rondom deze thematiek is een stiltewandeling uitgezet. De wandeling start in het Weberbos. In de Kruiskerk kun je een plattegrond ophalen van de route van een half uur. Na afloop van de wandeling kun je nog even de kerk in lopen. Deze is dagelijks geopend van 9:00-18:00 uur.


Kerkopenstelling Stille Zaterdag

Ieder die dat wil kan momenteel tussen 15:00 -17:00 uur binnen lopen, om het sterven van Jezus te gedenken. In de kerk hangen hedendaagse teksten om even bij stil te staan, er klinkt zachte muziek en je kunt bloemen leggen bij het kruis. Een mondkapje is verplicht en we houden ons aan de corona-regels.


Livestream-Paasdiensten

De Kruiskerk zendt haar diensten uit via www.kerkdienstgemist.nl. Op Witte Donderdag en Goede Vrijdag begint de uitzending om 19.15 uur. Op Paasmorgen begint de uitzending om 9.30 uur met vrolijke Paasmuziek, gevolgd door de Paasmorgendienst om 10.00 uur. Info: www.kruiskerkeerbeek.nl De Protestantse Gemeente Eerbeek wenst ieder mooie Paasdagen!