Rijden onder invloed

EERBEEK - Op vrijdag 12 maart 2021 om 0:12 uur controleerde de politie op de Beethovenstraat te Eerbeek de bestuurder van een personenauto. Op straat is een blaastest afgenomen en er verscheen een F indicatie. De bestuurder is meegenomen naar het politiebureau in Zutphen voor een ademanalyse test. Daar blies de bestuurder 645 ugl wat neerkomt op een promillage van 1,45. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd.


Ongeval scooter

BRUMMEN - Op donderdag 11 maart 2021 om 15:32 uur is op de Zutphensestraat te Brummen de bestuurder van een scooter ten van gekomen. Door een harde windvlaag kwam het voorwiel tegen de stoeprand en kwam de bestuurder ten val. Daarbij liep de bestuurder een hoofdwond op die gehecht moest worden.


Controle uitlaat personenauto

BRUMMEN - Op vrijdag 12 maart 2021 om 19:30 uur is op de Zutphensestraat te Brummen de bestuurder van een Honda Civic gecontroleerd. Onder de auto was een niet goed gekeurde uitlaat gemonteerd die erg veel lawaai maakte. De bestuurder is verplicht om zijn auto met een juiste uitlaat ter keuring bij het RDW aan te bieden. Er is een zogenaamde Wacht Op Keuren (WOK) melding opgemaakt.