Foto: Camping Robertsoord
Foto: Camping Robertsoord

Campingbeheerder Robertsoord laat zich niet uit het veld slaan

EERBEEK - Natuurlijk viel het Bas den Dekker nogal rauw op zijn dak, toen bleek dat de provincie het gebied waarin zijn camping ligt ook wel kansrijk acht voor de aanleg van een logistiek centrum. Dit als alternatief voor het Eerbeekse Burgersterrein dat tot dusver als enige locatie in beeld was voor een dergelijk centrum.

Maar de eigenaar van camping Robertsoord aan de Doonweg laat zich er zeker niet door uit het veld slaan: “De wereld staat niet stil. Er zijn altijd ontwikkelingen. Dus die ervaar ik ook. Kijk, mijn vader is hier in 1985 begonnen. Toen bestond de camping al 35 jaar. Ik nam hem in 2012 over. En ik zou het mooi vinden als mijn kinderen het geheel straks zouden kunnen voortzetten. Ik kan daarom wel gaan sippen omdat er ergens op een tekentafel ineens een logistiek centrum over mijn camping wordt heen gelegd, maar daar schiet ik niets mee op.


"1 April gaan we weer open!"

Als ik om die reden het bijltje erbij zou neerleggen, doe ik mijn kinderen te kort en ook mijn gasten. Sommigen komen hier al 30 jaar. Nee, ik ga elke dag met plezier aan de slag. Dat blijf ik doen. Op 1 april gaan we weer open. En gaan we er gewoon voor zorgen dat onze gasten hier een prima verblijf hebben. Wat de toekomst brengt zien we straks wel.”

Afbeelding