Inbraak

BRUMMEN - Op donderdag 28 januari 2021 om 19:30 uur is er ingebroken in een woning aan de Arnhemsestraat te Brummen. De bewoners waren afwezig. Toen het alarm afging, ging de zoon kijken en zag dat er aan de achterzijde een deur is opengebroken. De 4 daders gingen er rennend van door. Getuigen hebben gezien dat ze in een grijze auto zijn gestapt. Er is niets ontvreemd.


Bedreiging

BRUMMEN - Op vrijdag 29 januari 2021 tussen 8:18 en 8:30 ontving de politie het bericht dat een persoon om 12.00 uur naar het gemeentehuis te Brummen gaat met een shovel en het gebouw binnen gaat rijden. Na onderzoek bleek het om een man uit Eerbeek te gaan. Hij is aangehouden en er wordt proces-verbaal opgemaakt voor bedreiging.


Verkeersongeval

EERBEEK - Op dinsdag 2 februari 2021 omstreeks 09:00 uur vond op de Harderwijkerweg te Eerbeek een verkeersongeval. De bestuurder van een grijze Peugeot 307 reed vanuit Laag Soeren richting Eerbeek. De auto kwam met de wielen in de berm en de bestuurder verloor de macht over het stuur en botste tegen een lantaarnpaal. De auto moest worden afgesleept, de lantaarnpaal was geknakt en de bedrading lag bloot.