Afbeelding

Het Rhedens online live voorlichting

DIEREN - In februari organiseert Het Rhedens online voorlichtingsavonden voor ouders van leerlingen uit groep 8 leerlingen. De voorlichtingsavond op Het Rhedens Rozendaal vindt plaats op woensdag 10 februari vanaf 19.30 uur en de voorlichtingsavond op Het Rhedens Dieren op dinsdag 23 februari 2021 vanaf 19.00 uur.

Ouders kunnen deelnemen aan de online voorlichtingsavond middels livestream. Er wordt informatie gegeven over de bijzonderheden van de locaties, zoals de onderwijsprogramma’s en de onderwijskundige ontwikkelingen op Het Rhedens. Ook wordt duidelijk voor welke leerlingen Het Rhedens een goede keuze kan zijn. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om via een chatfunctie live vragen te stellen. Deelnemen kan met behulp van een link die op 10 en 23 februari wordt gepubliceerd op de website van Het Rhedens. Het Rhedens De Tender organiseert voorlichtingsrondes op maandag 8 februari en maandag 22 februari 2021. De voorlichting zal in de vorm van een individuele rondleiding zijn, bij voorkeur met 1 volwassene en uw zoon/dochter, zodat zij een indruk kunnen krijgen van de school.


'Lenteloop' is nu ‘Herfstloop’

EERBEEK/ ZUTPHEN - Al sinds jaar en dag wordt de traditionele Lenteloop georganiseerd in het derde weekend van Maart door de Rotaryclub Eerbeek-Zutphen. De opbrengst van dit evenement wordt goed besteed aan een van de projecten, in dit geval "Rotary vakantiegeluk ”. Vanwege de nog steeds voortdurende pandemie en daarmee de onzekerheid of de Lenteloop wel kan doorgaan heeft de Lenteloopcommissie van de Rotary besloten om dit sportieve evenement te verplaatsen naar het najaar van dit jaar. Deze Herfstloop zal nu worden gehouden op zondag 24 oktober, gewoon zoals vanouds vanaf de Heideroos in Eerbeek. Als maatschappelijk betrokken club hoopt de Rotaryclub van harte dat de opkomst weer fantastisch zal zijn als voorgaande edities van de Lenteloop. Tot dan!