Bron: Google Maps
Bron: Google Maps

Blokker Brummen opent weer na lockdown

BRUMMEN - Nog heel even wachten en dan is het weer zover. De afgelopen weken is Arianne Teunissen, met haar team, heel druk bezig met hun nieuwe Blokker in Brummen. Deze week zullen de laatste werkzaamheden worden verricht wat de verbouwing betreft en dan is het de hoogste tijd om de geleverde producten een plek te geven in de winkel.

In de afgelopen periode hebben zij zeker niet stilgezeten, maar nu kunnen ze niet meer wachten. “Iedereen is erg enthousiast en we staan te popelen om de deuren weer te openen,” zo zegt eigenaresse Arianne Teunissen ons aan de telefoon. Deze week donderdag vertrokken de laatste werklui en op vrijdag kwam al de eerste levering van goederen. De weken erna komt de rest ook binnen van andere leveranciers.


Oude bekenden

Teunissen is erg blij dat ze hun winkelpersoneel hebben kunnen behouden, vertrouwde gezichten staan straks weer in de winkel voor al uw vragen. Om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen Blokker, zijn twee medewerkers bij andere filialen ingezet. De één in Twello en de ander in Doesburg. Zij draaiden er mee en kregen eventuele veranderingen met artikelen en assortiment van dichtbij mee. Op deze manier kunnen zij straks weer gewoon doorgaan in de nieuwe winkel op het Marktplein. “De Blokkerkennis is zo behouden gebleven en ze weten allemaal van wanten!”


Voormalig bankgebouw

Het vroegere bankgebouw aan het Marktplein heeft een ware metamorfose ondergaan, van binnen maar zeker ook van buiten. Aan de binnenkant is er een open ruimte van gemaakt en aan de buitenkant zal ook deze week de beplakking gaan komen. Zo is het weer helemaal herkenbaar als Blokker. Het assortiment is ook al uitgebreid, zo zijn zij straks dealer van Woodwick kaarsen, milieuvriendelijke kaarsen gemaakt van soja met lonten die knapperen als een haardvuurtje. “Ze ruiken fantastisch en geven veel sfeer,” aldus Teunissen. Ook verkopen zij straks producten die gemaakt zijn bij ‘s Heeren Loo als kleine kadootjes bijvoorbeeld. “Zo ondersteunen we deze zorginstelling.”


Opening rond 10 februari

De bedoeling is om rond 10 februari de deuren weer te openen. Toch houdt Teunissen een slag om de arm. “Op dit moment weten we nog niet wat de ontwikkelingen op dat moment zullen zijn. Uiteraard ontvangen wij u graag in onze winkel. Maar mocht dit niet kunnen, dan zijn we bereikbaar voor bestellingen die we bij u thuis zullen bezorgen binnen de gemeente Brummen.” Houdt u daarvoor vooral het Brummens Nieuws in de gaten voor alle ontwikkelingen.