Diefstal fiets

BRUMMEN - Tussen woensdag 30 12:30 en donderdag 31 december 2020 15:00 uur is bij et station te Brummen en afgesloten damesfiets gestolen. Het betrof een Batavus Mambo, kleur grey/champagne met een zwart tasje aan de voorzijde.


Illegaal vuurwerk

BRUMMEN - De politie heeft een onderzoek ingesteld in een woning aan het Spiegelklokje in Brummen. In de woning werd 60 kilo vuurwerk aangetroffen en nog een hoeveelheid nitraten en lawine pijlen. Vuurwerk is ter vernietiging afgevoerd en er wordt proces verbaal opgemaakt.


Poging inbraak

EERBEEK - Tussen maandag 4 januari, 2:15 uur en dinsdag 5 januari 2021 11:00 uur is er geprobeerd in te breken in een woning aan de Handelstraat te Eerbeek. Men heeft geprobeerd de achterdeur open te breken. Toen de bewoner het licht aan deed is de dader vermoedelijk geschrokken. De volgende ochtend ontdekte men dat er was geprobeerd in te breken.


Brand

BRUMMEN - Op woensdag 6 januari 2021 tussen 4:26 en 5:05 werd de bewoner aan de Zutphensestraat wakker, omdat de voeten te warm werden. Bleek dat de elektrische deken en matras waren gaan smeulen. De bewoner heeft dekens en matras naar buiten gegooid, waar de politie het heeft geblust.