Aanrijding

LEUVENHEIM - Op maandag 14 december om 20:12 uurvond op de Arnhemsestraat te Leuvenheim een ongeval plaats. De bestuurder van een BMW reed vanuit Dieren Leuvenheim binnen. Bij binnenkomst van de bebouwde kom lag zijn snelheid nog iets te hoog en hij zag de chicane iets te laat, waardoor hij al remmend en glijdend dwars over de weg ging naar de linkerzijde van de weg; botste tegen twee boompjes en kwam tot stilstand. De auto raakte dusdanig beschadigd dat deze moest worden afgesleept. Bij onderzoek bleken de beide achterbanden van de auto geheel glad. Daarvoor is de bestuurder bekeurd.


Verlaten plaats ongeval

BRUMMEN - Op dinsdag 15 december omstreeks 11:10 uur is op de Arnhemsestraat te Brummen een fietser van achter aangereden door de bestuurder van een witte bestelauto. Mogelijk een Citroen Jumpy ging of een Peugeot partner. De fietser kwam ten val en raakte daarbij gewond. De bestuurder van die bestelauto is na de aanrijding doorgereden.


Waarschuwing

Er zijn de laatste twee weken meerdere inbraken bij bejaardenwoningen geweest in Eerbeek. Overdag, s 'avonds en s 'nachts. Bij een inbraak riepen de daders meermaals luid dat ze van de politie waren. De politie waarschuwt daarom dat u niet gelijk de deur open moet doen. Overtuigt u zich er eerst van dat het daadwerkelijk de politie is. Kijk indien mogelijk door het glaasje en vraag om een ID te tonen. Wanneer u een ketting op de deur hebt, gebruik die dan. Verder verzoekt de politie om bij verdachte situaties toch 112 te bellen.



Mogelijk weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Indien dat het geval is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie.