Mindfulness trainer Jantine Peters uit Hall
Mindfulness trainer Jantine Peters uit Hall

Online mindfulness

HALL - Vanwege de nieuwe Lock Down, biedt mindfulness trainer Jantine Peters uit Hall de komende vijf weken , of zolang als deze Lock Down nog duurt, twee keer per week gratis online begeleide meditaties aan.


Ze maakt hierbij gebruik van het programma Zoom. Wie mee zou willen doen is van harte welkom op zondagavond van 19:30-20:00 uur en op donderdagochtend van 9:30-10:00 uur. Juist in deze stressvolle tijd waarin we al die beperkingen al flink beu worden, kan het fijn zijn een rustpunt in de week te hebben en je verbonden te weten met anderen die net als jij (ook) de tijd willen nemen zich te bezinnen en voor een moment uit het dagelijkse doen te stappen.


"Ik ben er tijdens de eerste lange lock down en laatst die twee weken in november al wat aan gewend geraakt. En hoewel in het echt samen komen veel fijner is, is dit toch een mooi alternatief,” aldus Jantine. Aanmelden of meer informatie vragen kan via: info@aandachtgeeftjekracht.nl of 06-17 369 599. Men moet vooraf het (gratis) programma Zoom downloaden en krijgt dan voor aanvang van de meditatie via de mail een link waarmee men kan inloggen.