Foto: SPOT fotografie Eerbeek
Foto: SPOT fotografie Eerbeek

Schotpoort Logistics & Zweersbouw hoofdsponsor sv Eerbeekse Boys

EERBEEK - Zowel Schotpoort Logistics als Zweersbouw hebben de commitment uitgesproken de verbintenis met S.V. Eerbeekse Boys met nogmaals 5 jaar te verlengen.

De twee oeroude Eerbeekse familiebedrijven – beide opgericht in 1934 – zijn tot op de dag van vandaag met hun hoofdkantoren gevestigd in Eerbeek en voelen zich sterk betrokken bij de regio.


Bewuste keuze

De keuze ook voor de komende 5 jaar als hoofdsponsor betrokken te blijven bij S.V. Eerbeekse Boys is dan ook zeker een bewuste. De plaatselijke voetbalvereniging is de grootste sportvereniging van de gemeente Brummen, en daarmee dé ontmoetingsplek bij uitstek. “Het is een plek waar gesport kan worden, iedereen welkom is en vriendschappen voor het leven ontstaan, hiermee vervult de vereniging een zeer belangrijke maatschappelijke rol voor de regio” zegt Schotpoort. Zweers knikt instemmend en vult aan “we zijn dan ook bijzonder verheugd dat we ook de komende jaren nauw betrokken kunnen blijven bij S.V. Eerbeekse Boys”.


Gerenommeerde dienstverleners

Door de jaren heen zijn zowel Schotpoort Logistics als Zweersbouw uitgegroeid tot zeer gerenommeerde dienstverleners in hun branche. Zo verzorgt Schotpoort Logistics als full service logistiek dienstverlener voor een groot aantal productiebedrijven en handelsondernemingen, zowel nationaal als internationaal, het gehele logistieke proces van A tot Z, en maakt Zweersbouw elk bouwproject tot een succes, ongeacht of het industriebouw, woningbouw of utiliteitsbouw betreft.


Zeer verguld met de steun

“Uiteraard zijn wij als club zeer verguld met de steun die wij inmiddels alweer 6 jaar hebben mogen ontvangen van deze twee mooie familiebedrijven. Het feit dat zij zich nu voor nog eens 5 jaar willen verbinden aan de S.V. Eerbeekse Boys als hoofdsponsors is een prachtig gebaar naar al onze leden”, aldus voorzitter Ronald van der Vliet.