Afbeelding

Inbraak woning

EERBEEK - Op woensdag 2 december tussen 15:00 en 21:15 uur is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Seringenstraat te Eerbeek. De bewoonster was thuis in de woonkamer tijdens de inbraak. De dader heeft een slaapkamerraam open gebroken en de slaapkamer doorzocht. Er zijn diverse sierraden gestolen.


Winkeldiefstal

BRUMMEN - Op zaterdag 5 december omstreeks 14:30 uur is er een winkeldiefstal gepleegd bij een supermarkt in Brummen aan de Ambachtstraat. Een mevrouw stak vlak voor de kassa een product in haar tas en passeerde de kassa zonden af te rekenen. Het personeel had dat gezien en heeft mevrouw over gedragen aan de politie.


Verkeersongeval

EERBEEK - Op zondag 6 december omstreeks 21:00 uur vond op de Harderwijkerweg te Eerbeek een verkeersongeval plaats. De bestuurder van een Volkswagen Golf uit richting Dieren raakte de macht over het stuur kwijt. De auto schoot over een zogenaamde varkensrug en botste tegen een lantaarnpaal. De auto moest worden afgesleept. Er waren geen gewonden.


Drugsafval

EMPE - Op dinsdag 8 december om 19:00 uur werd aan de IJsselstraat te Empe een hoeveelheid drugsafval aangetroffen. Het betrof afgeknipte resten van hennepplanten.