Wintermarkt

HALL - Vanwege grote belangstelling hebben de vrijwilligers van de Hallse wintermarkt nog wat extra kerstdecoratie gemaakt. De verkoop is verlengd tot en met zaterdag 19 december. U kunt op afspraak elke maandag- en zaterdagochtend terecht in de schuur bij de fam. Nijenhuis Vosstraat 23 Hall. Een afspraak maken kan via de dames R. vd Beld 0575-567725, G. Hiddink 0313-653269 of L. Wijnen 0313- 843092.


Topverkopers

BRUMMEN - HV Brummen heeft, het merendeel digitaal, mee gedaan aan de Grote Clubactie. Met name het F-jeugdteam van de vereniging heeft de meeste loten verkocht en daarmee aan de vereniging een mooie financiƫle bijdrage geleverd. Om die reden zijn zij afgelopen dinsdag, 8 december, in het zonnetje gezet. Het hele team kreeg een cadeautje in de vorm van popcorn en kleurpotloden of viltstiften. De 3 beste verkopers Emma, Jaiden en Noa, kregen een medaille. Blijde en trotse gezichten!


Oud Papier

EERBEEK- Komende zaterdag wordt er t.b.v. muziekonderwijs in Eerbeek papier opgehaald door muziekvereniging Eendracht: Wilhelminapark, Lageweg, Beekpad, Het Palisium, Het Hungeling, Derickxkamp, Coldenhovenseweg, Molenstraat, Dr. Gunningstraat, Tullekenweg, Stuyvenburchstraat, Boerenstraat (tot Heemstedeweg), Loubergweg, De Wasacker, Heemstedeweg, Stationstraat, Grizellstraat, Soerense Zand Noord, Illinckstraat, Hogeweg, Smeestraat (tot Heemstedeweg).