Vernieling

BRUMMEN - Op zondag 22 november om 1:40 uur is er aan de kruising Troelstralaan/van Hogendorpstraat te Brummen een brievenbus opgeblazen met vuurwerk De nog in de brievenbus aanwezige poststukken zijn door de brandweer veilig gesteld. Een deel van de post was verbrand.


Winkeldiefstal

EERBEEK - Op maandag 23 november om 9:50 uur is bij een winkel aan het Oranje Nassauplein een winkeldiefstal gepleegd. De dader had een aantal kaarsen en haarverf in de tas gestopt en niet afgerekend. De dader is door de politie aangehouden en heeft een proces verbaal en een winkelverbod gekregen.


Inbraak

LEUVENHEIM - Tussen maandag 23 november 22:30 uur en dinsdag 24 november 7:15 uur is er ingebroken in een pand aan de Arnhemsestraat te Leuvenheim. Er was een ruit ingeslagen en het licht was aangedaan. Voor zover bekend is er niets weg.


Verkeersongeval met letsel

BRUMMEN - Op dinsdag 24 november om 18:10 uur raakte een zwarte Matiz van de weg, sloeg over de kop en kwam aan de andere kant van de weg in de berm terecht. De brandweer heeft het dak van de auto geknipt om de bestuurder uit het voertuig e kunnen halen. De bestuurder is per ambulance met onbekend letsel naar het ziekenhuis vervoerd.