Afbeelding

Stemmen op stimuleringsprijs begonnen!

BRUMMEN - Stem op het projectplan van Sportkompas; Hybride leeromgeving XL en steun het sport- en beweegklimaat in Brummen.


Sportkompas wil met het projectplan Hybride leeromgeving XL de inwoners van de gemeente Brummen in beweging brengen. Dit door de inzet van jonge professionals. Zo krijgen de studenten de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen in de verschillende sectoren die de gemeente Brummen te bieden heeft. De activiteiten richten zich er op dat iedereen meedoet in een veilig sport- en beweegklimaat.


Stimuleringsprijs van €20 000,-

De Stimuleringsprijs Gelders sportklimaat is een bedrag van € 20.000 dat beschikbaar is voor een plan dat zich richt op het stimuleren van sport en bewegen voor verschillende doelgroepen zoals kinderen, ouderen en mensen met een beperking.

Gaat u ook stemmen?

De 7 gekozen plannen worden van 26 november tot en met 1 december 2020 in de spotlights gezet door Omroep Gelderland. In deze promotievideo wordt het plan plan Hybride leeromgeving XL uitgelegd en versterkt met beelden van de enthousiaste kinderen van groep 3/4 van de St. Pancratiusschool in Brummen.


Uw stem telt voor 50% mee

De stemmen van het publiek tellen voor 50% mee, de andere 50% bepaalt de jury. Ga naar www.stichtingsportkompas.nl om uw stem uit te brengen.