Muziek op schoot
Muziek op schoot

Muziek op schoot begint gelukkig weer!

BRUMMEN/ EERBEEK - Muziek op schoot is leuk en leerzaam! Baby’s genieten van praten, zingen, rustige bewegingen en mooie muziek. Vanaf dinsdag 24 november start deze workshop weer in de Bibliotheek in Brummen en op vrijdag 27 november in de Bibliotheek Eerbeek. Natuurlijk wordt rekening gehouden met de corona voorschriften, zodat iedereen veilig en vertrouwd mee kan doen. Muziek is goed voor de ontwikkeling.

Wanneer kinderen plezier beleven aan muziek komt de muzikaliteit op een natuurlijke manier tot ontplooiing. Bovendien komt een goede muzikale ontwikkeling onder andere luister- en concentratievermogen, emotionele en sociale ontwikkeling en zintuiglijke en verstandelijke ontwikkeling ten goede. De workshop duurt ongeveer 1 uur en wordt verzorgd door Lidia Olsthoorn. Iedereen met kinderen van 0 tot 4 jaar is van harte welkom bij Muziek op Schoot.


Praktische informatie

Muziek op schoot is in Bibliotheek Brummen op dinsdag 24 november van 10.30 uur tot 11.30 uur en op vrijdag 27 november in Bibliotheek Eerbeek van 10.30 uur tot 11.30 uur. De workshop is gratis. Wanneer u graag mee wilt doen is het beter om u tijdig aan te melden. Dit kan via de agenda op de website. Wacht niet te lang, want de deelname is beperkt en vol is vol.