Inbraak woning

BRUMMEN - Op vrijdag 13 november om 21:20 uur is er ingebroken in een woning aan de Brummelstraat te Brummen. Een toevallige passant hoorde gerinkel en zag twee mannen hard wegrennen richting het centrum van Brummen. Bij onderzoek bleek dat de daders via een stoel het balkon opgeklommen waren en door de opengebroken balkondeur de slaapkamer en de woning binnen zijn gegaan. De gehele woning was doorzocht. Onbekend wat er weg is. De bewoners waren een weekendje weg.


Verkeersongeval

TONDEN - Op zaterdag 14 november omstreeks 13.50 uur vond op de kruising van de Langedijk en de Hallsedijk te Tonden een eenzijdig verkeersongeval plaats. De bestuurder van een Volkswagen Polo schoot in de bocht met de auto over de betonnen blokken en kwam in de greppel tot stilstand. De airbags waren uitgegaan en de auto moest worden afgesleept.


Melding verdachte situatie

EERBEEK - Op zondag 15 november om 20:12 uur kwam er een melding dat een 7 tal jongeren zich aan het Oranje Nassauplein te Eerbeek de toegang hadden verschaft tot de kelder van een appartementencomplex. De politie trof in die kelder inderdaad 7 jongeren aan. Wegens overtreding van de coronaregels hebben de jongeren daarvoor een bon gekregen en zijn ze weggestuurd.