Afbeelding

Sportclub Brummen en vv Oeken nog niet klaar met elkaar!

BRUMMEN/ OEKEN - De besturen van de voetbalclubs Sportclub Brummen en vv Oeken zitten binnenkort opnieuw met elkaar aan de overlegtafel. Beide vinden het zonde als ze niet tóch alles uit de kast zouden halen om de voetbal(st)ers in Brummen en Oeken plezierig en in harmonie met elkaar te laten voetballen, nu en later.


Tot nu toe liepen gesprekken over de toekomst op niets uit en kwamen de clubs in een patstelling. Terugkijkend wordt duidelijk dat vanaf het eerste uur afspraken niet of nauwelijks vastgelegd werden, emoties meespeelden en er geen draaiboek was om op terug te vallen; kortom, de clubs werden eerder elkaars concurrent dan partner. Zowel het bestuur van vv Oeken als het bestuur van Sportclub Brummen geeft toe dat er fouten zijn gemaakt.


Maar verleden is verleden. Beide clubs zijn bereid te onderzoeken waar ze elkaar wél kunnen vinden. Vandaar een nieuwe poging. Terug naar de tekentafel om nader tot elkaar te komen, deze keer onder begeleiding van een afgevaardigde van de KNVB.


Gratis boekje

BRUMMEN/ VOORST - November is de maand van Nederland Leest met als thema: Eén boek, duizend gesprekken. In november leest heel Nederland daarom één boek, dat lezers cadeau krijgen van de Bibliotheek. Dit jaar is dat ‘Het zwijgen van Maria Zachea' (Atlas Contact) van Judith Koelemeijer. Deze moderne klassieker is voor leden en niet-leden gratis op te halen bij de Bibliotheken.