Inbraak woning

EERBEEK - Tussen donderdag 1 oktober 10:00 uur en zondag 4 oktober 10:00 uur, is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Molenstraat te Eerbeek. De bewoners waren op vakantie. Buren die de post verzorgden wilden via de voordeur de woning binnen, maar de deur wilde niet open. Het slot bleek kapot. Ze zagen vervolgens dat de achterdeur open stond en het raam er naast was open gebroken. De gehele woning was doorzocht.


EERBEEK - Op zaterdag 3 oktober tussen 15:00 en 21:45 uur is er ingebroken in een vrijstaande woning aan de Veldkantweg te Eerbeek. Aan de voorzijde is een raam open gebroken waardoor men naar binnen kon. De gehele woning is doorzocht.


Diefstal fiets

BRUMMEN - Op maandag 5 oktober tussen 9:00 en 19:00 uur is er bij het station in Brummen een herenfiets gestolen. Het betrof een Gazelle, type Bahia, zilverkleurig met 24 versnellingen en een opvallend lichtbruin zadel en een grote koplamp.




Mogelijk weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Indien dat het geval is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: telefoonnummer 0900-8844