Diefstal uit personenauto

BRUMMEN - Tussen woensdag 23 september, 22:00 uur en donderdag 24 september 8:35 uur is in een aan de Buizerdstraat te Brummen geparkeerd staande Audi A3 ingebroken. Gestolen zijn de airbag, regelaar airco en een koplamp.. Zowel de ruit links voor als rechts voor was ingeslagen.


Eenzijdig verkeersongeval

EERBEEK - Op vrijdag 25 september omstreeks 10.30 uur vond op de Ringlaan te Eerbeek een verkeersongeval plaats. De bestuurder van een Toyota Yaris verklaarde dat hij heel even met de navigatie bezig was en reed vervolgens een droge sloot in. De auto is door een afsleepbedrijf uit de sloot getrokken.


Inbraak sportkantine

HALL - Tussen 27 september te 20.00 uur en 28 september te 13.00 uur is er ingebroken in de kantine van de voetbal in Hall. De toegangsdeur was open gebroken en binnen waren van meerdere ruimtes en kasten de deuren opengebroken. Het gehele pand was doorzocht. Voor zover bekend wordt er niets vermist.


Mogelijk weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Dan wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844