Bermbrand

BRUMMEN - Vrijdag 18 september ontstond er aan het Heidepad te Brummen een kleine bermbrand, vermoedelijk veroorzaakt door een brandende sigaret. Brandje kon snel geblust worden, om erger te voorkomen. De natuur is nog steeds erg droog en de kans op branden dus nog groot, ook door het weggooien van een brandende sigaret.


Vernieling/ baldadigheid

BRUMMEN - Zaterdag 19 september werd er in de Rhienderensestraat te Brummen een pot jam kapot gegooid tegen een personenauto, waardoor er schade is ontstaan aan de personenauto. Hiervan is aangifte gedaan. Mochten er getuigen zijn, dan hoort de politie dat graag.


Brandstichting

EERBEEK - Maandag 21 september was er aan de Eerbeekseweg een (poging tot) brandstichting. In de vroege ochtend is er gepoogd om een papiercontainer in brand te steken. Dit is echter niet gelukt. Mochten er getuigen zijn, dan hoort de politie dat graag.



Mogelijk weet u meer?


Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Indien dat het geval is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: telefoonnummer 0900-8844