Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Op 20 augustus tussen 15.30 uur en 16.00 uur heeft er een verlaten plaats ongeval plaatsgevonden bij de Jumbo te Eerbeek. Benadeelde had zijn voertuig, een Volvo XC60 geparkeerd op de parkeerplaats voor de Jumbo en bij terugkomst bleek dat de rechterzijkant flink beschadigd was. Verzoek getuigen zich te melden.


Inbraak

BRUMMEN - Op het terrein van de Michaelshoeve aan de Zutphensestraat te Brummen zijn op vrijdag 21 augustus omstreeks 22.30 uur 2 mannen aangehouden voor inbraak. Een getuige had glasgerinkel gehoord en waarschuwde de politie. Het pand werd door de politie rondom afgezet en na een zoektocht kwamen 2 mannen uit het pand tevoorschijn. Beiden zijn aangehouden en het bleek dat zij koper en oud ijzer hadden weggenomen.


Inbraak in woning

EERBEEK - Op zaterdag 22 augustus tussen 13.00 uur en 17.00 uur is er ingebroken in een woning aan de Boerenstraat te Eerbeek. Er is aan de achterzijde een ruit ingeslagen en de woning is doorzocht.


Verbranden afval

SPANKEREN - Op zaterdag 22 augustus omstreeks 16.00 uur zagen surveillerende agenten rook bij een woning aan de Spankerenseweg wegkomen. Bleek dat er afval werd verbrand. Een proces verbaal is opgemaakt. Afval verbranden is namelijk niet toegestaan.


Geluidsoverlast

REGIO - De politie heeft afgelopen zomer veel meldingen gehad van overlast geluid. Dit heeft natuurlijk allemaal te maken gehad met het mooie weer. Een enkele keer leidde dit tot escalatie tussen buren. Houd rekening met elkaar!


Vals geld

BRUMMEN - Op maandag 24 augustus 2020 omstreeks 21.15 uur is bij een horecagelegenheid in Brummen getracht vals geld uit te geven. De eigenaar van de zaak kwam er tijdig achter en de politie is gewaarschuwd. Het onderzoek loopt en er is een verdachte in beeld.


Goed verloop Kermis

BRUMMEN - De kermis in Brummen is goed verlopen. Het feestterrein was goed ingericht en veel beveiliging op naleving van de Corona maatregelen. De laatste avond is er een kleine vechtpartij ontstaan tussen enkele jongeren. Er is aangifte gedaan en onderzoek loopt.




Mogelijk weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Indien dat het geval is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: telefoonnummer 0900-8844