Media-inloop in Bibliotheek Brummen

BRUMMEN - Vanaf donderdag 9 juli is het weer mogelijk om voor de media inloop naar de Bibliotheek in Brummen te komen. Dit kan gewoon weer wekelijks zonder afspraak. In de Bieb wordt gebruik gemaakt van kuch-schermen. Hierdoor is het mogelijk bezoekers veilig en verantwoord te helpen bij vragen over de computer, laptop, smartphone of e-reader en op afstand de problemen op te lossen. De media inloop is wekelijks op donderdagmiddag van 14.00 uur tot 16.00 uur in de Bibliotheek Brummen.


Zomerconcerten van 'Eendracht'

EERBEEK - Onder het genot van een drankje of hapje genieten van muzikale klanken? Dat wordt weer mogelijk na een lange muzikale pauze als gevolg van Corona.

Donderdagavond 9 en 16 juli treden verschillende ensembles van muziekvereniging Eendracht op in de tuin van de Korenmolen. Van de bugelsectie tot het saxofoonorkest. De concerten beginnen beide dagen om 20:00 uur. Wil je één of beide concerten bijwonen? Reserveer dan vooraf een plekje op het terras van de Korenmolen, dan ben je verzekerd van een zitplaats.