Afbeelding

Poging inbraak

BRUMMEN - Op vrijdag 12 juni tussen 17:30 en 21:25 uur is er geprobeerd in te breken in een schuur bij een woning aan de Prins Bernhardlaan te Brummen. Het slot is geforceerd en de deur beschadigd. Men is net binnen gekomen.


Inbraak woning

EERBEEK - Op maandag 15 juni tussen 12:30 en 18:12 uur s er ingebroken in een woning aan de Hallseweg te Eerbeek. Aan de achterzijde is een raam opengebroken. De gehele woning is doorzocht en er is geld gestolen.


Verkeersongeval letsel

EERBEEK - Op dinsdag 16 juni om 12:30 uur vond er op de kruising van de Veldweg en de Werfakker te Eerbeek een aanrijding tussen twee fietsers plaats. Beide fietsen raakten beschadigd en een van de fietsers is gewond per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.


Winkeldiefstal

EERBEEK - Op dinsdag 16 juni tussen 12:35 en 12:45 uur vond er bij een drogisterij in Eerbeek aan de Stuijvenburchstraat te Eerbeek een winkeldiefstal plaats. De daders waren een man en een vrouw die in en auto zijn weggereden. De beide daders zijn op de snelweg aangehouden en aangehouden. Ook de auto van de daders is in beslag genomen. De buit is in de auto aangetroffen.


Mogelijk weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Indien dat het geval is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: 0900-8844