Workshop mindfulness in buitengebied Hall

HALL - Op maandagavond 22 juni a.s. zal mindfulnesstrainer Jantine Peters een workshop geven over Wat is Mindfulness? En: Is Mindfulness iets voor mij? Het Engelse woord “mindfulness” zou je kunnen vertalen met “opmerkzaamheid”, bewust, niet oordelend aanwezig zijn bij wat nu is.


Mindfulness is een vaardigheid die je kunt oefenen en is bewezen effectief op het gebied van het bestrijden van pijn, stress en depressiviteit. Tijdens de workshop zal Jantine Peters met de deelnemers enkele mindfulness oefeningen doen en vertellen over de achtergronden ervan.


Ook kunnen er vragen worden gesteld over de 8-weekse Mindfulness training die op 6 juli van start gaat. De workshop duurt van 19.30 tot circa 21.00 uur en kost € 10,--. Opgave is noodzakelijk om op die manier de 1,5 meter afstand te kunnen waarborgen. Wie verkoudheidsklachten heeft, kan helaas niet komen.


De groepsgrootte is maximaal 8 personen. Locatie: natuurboerderij de Mhene, Lendeweg 4a, Hall. Meer informatie: W: www.aandachtgeeftjekracht.nl, T: 06-17.369.599, E: info@aandachtgeeftjekracht.nl