Diefstal fietsen

BRUMMEN - Tussen woensdag 3 juni 22:30 uur en donderdag 4 juni 7:00 uur zijn aan de Zutphensestraat te Brummen twee fietsen gestolen. De fietsen stonden afgesloten onder de carport. Het betrof een blauwe Trek damesfiets met lage instap met grote zilverkleurige fietstassen en een groene Gazelle herenfiets.

Verlaten plaats ongeval

LEUVENHEIM - Op donderdag 4 juni tussen 9:50 en 11:50 uur heeft een automobilist aan de Metelerkampweg de ijzeren tuinafrastering omvergereden. De afrastering is over een afstand van 20 meter omvergereden en beschadigd. De dader is doorgereden. Dit is gebeurd in de bocht tussen de Metelerkampweg en Spankerenseweg in Leuvenheim.

Vernieling auto

EERBEEK - Tussen donderdag 4 juni 15:00 uur en zaterdag 6 juni 19:30 uur is aan de Doornbosch Hofstede in Eerbeek een blauwe Opel Corsa bekrast. De auto stond geparkeerd langs de openbare weg.

Inbraak woning

EMPE - Tussen vrijdag 5 juni 23:30 uur en zaterdag 6 juni 8:00 uur is aan de Trepkesweide te Empe ingebroken in een twee onder een kap woning. Eerder die dag was er het sanitair voor een badkamer afgeleverd. De eigenaar had die spullen boven in de badkamer geplaatst. Toen de eigenaar de volgende dag terug kwam was al het sanitair voor de badkamer gestolen.