Afbeelding

Vernieling autoband

EERBEEK - Tussen woensdag 27 mei 18:00 uur en donderdag 28 mei 13:30 uur is aan de Mendelssohnstraat te Eerbeek de rechter achter band van een Citroen Xara lek gestoken. Tussen vrijdag 29 mei 18:30 uur en zaterdag 30 mei 12:00 uur is wederom de rechterachterband van deze auto lek gestoken. Volgens de aangever was dit inmiddels de 14 de keer dat dit gebeurd is.


Diefstal fiets

BRUMMEN - Tussen vrijdag 29 mei 13:45 uur en zondag 31 mei 16:00 uur is aan de Stationsweg te Brummen een zwarte Gazelle, type miss Grace gestolen. Voorop zat een mand. De fiets stond afgesloten in de fietsenstalling van het station.


Verkeersongeval met letsel

EERBEEK - Op zondag 31 mei tussen 14:22 en 16:38 uur vond op de kruising van de Apeldoornseweg en de Dierenseweg/ Hallseweg te Eerbeek een aanrijding tussen een personenauto en een motor plaats. De bestuurder van een BMW personenauto wilde linksaf slaan de Hallseweg in en zag daarbij een hem tegemoet komende motorrijder over het hoofd. De bestuurder van de motor is met diverse breuken vervoerd naar het ziekenhuis in Apeldoorn.


Inbraak

BRUMMEN - In de nacht van woensdag 3 juni is er ingebroken in een horecazaak aan de Knoevenoordstraat te Brummen. De dader is binnen gekomen door een raam open te breken. Er is onder andere een kassalade en een telefoon gestolen.


Weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Neem dan aub contact op met de politie: telefoonnummer 0900-8844