Media-inloop weer van start

BRUMMEN - Op dinsdag 9 juni gaat de media-inloop weer van start in de Bibliotheek Brummen. Dit keer wel op reservering! Heb je vragen over je mobiele apparaten? Wil je hulp bij gebruik van computer, laptop, tablet, mobiele telefoon of e-reader? Maak snel een afspraak. Neem vooraf even contact op per mail of chat via: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl om een afspraak te maken. Tussen 10.00 uur en 11.00 uur worden de afspraken ingepland.


Fairtrade in Wereldwinkel

EERBEEK – Vanaf 3 juni heeft Wereldwinkel Eerbeek tijdelijk dameskleding in haar assortiment. Dit jaar zonder voorafgaande modeshow. Die kon in april vanwege de Corona Lockdown niet doorgaan.

De kleding is gemaakt van duurzame materialen en onder menswaardige omstandigheden geproduceerd. Vanwege de Corona is Wereldwinkel Eerbeek beperkt geopend: op donderdag, vrijdag en zaterdag van 11-16 uur. Wie buiten deze winkeltijden de kleding rustig wil bekijken en passen, kan daarvoor contact opnemen met winkelcoördinator Alie Roos: 06-22 55 85 47. De kleding is tot en met maandag 22 juni in Eerbeek verkrijgbaar. Daarna gaat het weer terug naar de winkel van Sari in Oene.


Opening Dorpscentrum 'De Brink'

LOENEN - Dorpscentrum De Brink gaat vanaf 1 juni beperkt weer open. Hierdoor kunnen de huurders voor de activiteiten die zijn toegestaan door de overheid weer gebruik maken van het mooie dorpscentrum. Daarbij wordt het verzoek aan alle huurders gedaan om vooraf contact op te nemen met de planning van De Brink om het gebruik soepel te laten voorlopen. Ook in De Brink zal de regel gelden om 1,5 meter afstand tot een ieder te bewaren. Daarnaast mogen er voorlopig maximaal 30 personen tegelijk in het dorpscentrum aanwezig zijn. Helaas zal de horeca voorlopig nog gesloten blijven. Actuele informatie over dorpscentrum De Brink is te vinden op de website www.debrinkloenen.nl of de Facebookpagina.