Aanrijding

EERBEEK - Op donderdag 14 mei om 9:15 uur vond op de kruising van de Harderwijkerweg en de Maria Stuartlaan te Eerbeek een aanrijding plaats. De bestuurder van een bestelbus met aanhangwagen wilde linksaf de Maria Stuart laan in rijden en zag daarbij een op het fietspad rijdende bromfiets over het hoofd. De bromfietser botste tegen het portier en kwam ten val. Het ambulancepersoneel heeft ter plaatse de bromfietser onderzocht maar gelukkig was er geen letsel.

Diefstal

BRUMMEN - Tussen zaterdag 16 mei 14:15 uur en maandag 18 mei 4:40 uur is er aan het Rhienderstein te Brummen een aanhangwagen gestolen. De aanhangwagen werd in de nacht van maandag 18 mei aangetroffen door een passant op de Ambachtsstraat te Brummen. Deze vond het vreemd dat daar een aanhangwagen scheef op de weg stond en belde de politie. De aanhangwagen bleek van diefstal afkomstig.

Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Tussen zaterdag 16 mei 17:00 uur en zondag 17 mei 12:30 uur is er aan de Bijenkorf te Eerbeek een auto tegen een aldaar geparkeerd staande grijze Citroen Picasso C4 gebotst en doorgereden. Er zat schade aan het achterlicht en de achterbumper.

Vernieling volkstuinen

EERBEEK - Vermoedelijk op zaterdagavond 18 mei zijn er diverse vernielingen gepleegd in het volkstuintjescomplex aan de Lombokweg/Weverweg te Eerbeek. Het bestuur heeft aangifte gedaan en gaf aan dat het de tweede keer is in korte tijd dat dit gebeurd is.


Mogelijk weet u meer?

Mogelijk heeft u meer informatie of bent u getuige geweest van (een) bovenstaand incident. Indien dat het geval is, wordt u verzocht contact op te nemen met de politie: telefoonnummer 0900-8844