Inbraak telefoonwinkel

EERBEEK - Tussen maandag 4 mei 17:45 uur en dinsdag 5 mei uur is er ingebroken in en telefoonwinkel aan de Coldenhovenseweg te Eerbeek. Men is binnen gekomen door het raam van een bovenlicht open te breken. De winkel is doorzocht. Onbekend wat er is weggenomen.


Schoorsteenbrand

BRUMMEN - Op maandag 4 mei omstreeks 21.50 uur kwam er een melding dat er aan de Thorbeckestraat te Brummen een schoorsteenbrand zou zijn. De brandweer was reeds ter plaatse en heeft de brand geblust. Er was een behoorlijke rookontwikkeling in de woning.


Diefstal

EERBEEK - Op dinsdag 5 mei tussen 02:13 en 12:00 uur is er aan de Kloosterstraat te Eerbeek een tent gestolen. De tent was bij de slagerij voor de winkel geplaatst zodat klanten bij regen droog buiten konden wachten. Het betrof een zogenaamde Easy Up tent. Zie ook het bericht elders in deze krant.


Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Tussen dinsdag 5 mei, 23:00 uur en woensdag 6 mei 09:00 uur vond er aan de Beethovenstraat te Eerbeek een ongeval plaats waarbij de dader is doorgereden zonder gegevens achter te laten. De auto, een Opel Astra station stond op de parkeerstrook voor de woning geparkeerd. Een onbekend voertuig is tegen het rechter voorportier en voorspatbord gebotst en doorgereden.


Mocht u bij bovenstaande incidenten over meer informatie beschikken, bel dan de politie 0900-8844