Aanrijding

EERBEEK - Op vrijdag 24 april om 12:00 uur vond op de Harderwijkerweg te Eerbeek een zogenaamde kop/staart aanrijding plaats. De bestuurder van een Renault Twingo remde af om links af de Maria Stuart laan in te slaan en de daarachter rijdende bestuurder van een Skoda Octavia zag dat te laat en botste achterop de Twingo.


Vernieling ruit woning

EERBEEK - Tussen vrijdag 24 april 23:00 uur en zaterdag 25 april 6:45 uur is er een steen tegen de ruit van de kamer gegooid van een woning aan de Kloosterstraat te Eerbeek.'s Nachts heeft men wel een knal gehoord en de volgende morgen zag men dat de ruit aan de voorzijde van de woning kapot was en zag men buiten een steen liggen. Er is aangifte gedaan.


Eenzijdig verkeersongeval

BRUMMEN - Op maandag 18 april omstreeks 03:27 uur vond op de rotonde in de Arnhemsestraat te Brummen een eenzijdig verkeersongeval plaats. De bestuurder van een Opel Corsa was op de rotonde gebotst. Uit een blaastest bleek dat de bestuurder te veel had gedronken. Het rijbewijs is ingenomen, proces verbaal is opgemaakt.


Vernieling auto

EERBEEK - Tussen maandag 27 april 14:00 uur en dinsdag 28 april 12:30 uur zijn er aan de Bachstraat te Eerbeek 2 gaten in de achterruit van een geparkeerde Astra station geslagen.