Afbeelding
Foto:

Dodelijk verkeersongeval

EERBEEK - Op donderdag 16 april omstreeks 09.15 uur vond er een verkeersongeval plaats op de Dierenseweg te Eerbeek. De bestuurder van een Volvo XC60 was volgens getuigen met behoorlijke snelheid op een langs de weg staande boom gebotst en daarbij om het leven gekomen.

Brandstichting

REGIO - Op zaterdag 18 april omstreeks 02.50 uur is er aan de Voorsterweg brand gesticht bij een woning. Aan de achterzijde bleek er brand in een aanbouw te zijn gesticht. De brandweer heeft de brand geblust. In de aanbouw zaten ook twee honden die helaas bleken te zijn overleden. De politie heeft de brandstichting in onderzoek.

Autobrand

BRUMMEN - Op maandag 20 april om 4:54 uur kwam er de melding binnen bij de politie dat aan de Leliestraat in Brummen een personenauto in brand zou staan. De gealarmeerde brandweer heeft de brand geblust. De oorzaak is vermoedelijk kortsluiting in de bedrading geweest. Het betrof een grijze Renault Megane.

Diefstal GPS systemen

EERBEEK - Tussen dinsdag 21 april 21:20 uur en woensdag 22 april 7:00 uur zijn er van meerdere tractoren zogenaamde GPS systemen gestolen, een IPad en een handcomputer. De diefstallen zijn gepleegd bij een bedrijf aan de Harderwijkerweg te Eerbeek.