Speciaal voor moeder…passend afhaalmenu samengesteld!

BROEK/ BRUMMEN - Na het enorme succes met het afhaalmenu met Pasen hebben de mensen van de Vroolijke Frans nog meer de smaak te pakken gekregen. De koks hebben een mooi driegangen keuze diner samengesteld voor Moederdag dat u kunt komen afhalen.


De samenstelling van het diner kunt u vinden op de site www.devroolijkefrans.nl. U kunt uw bestelling doorgeven tot vrijdag 8 mei 14:00 uur, dit kan per mail naar info@devroolijkefrans.nl of telefoon 0575-561719. Wees er snel bij met reserveren want om de kwaliteit te kunnen garanderen worden er maar een gelimiteerd aantal diners bereid.


Ophalen tussen 10:00 en 15:00

De maaltijden kunnen op Moederdag zondag 10 mei tussen 10:00 en 15:00 uur opgehaald worden. Dat gebeurt vanonder de veranda, zodat alle veiligheidsregels in acht genomen kunnen worden. U krijgt er eenvoudige instructies bij om het thuis makkelijk zelf warm te maken.


Houd de moed erin!

Op deze manier houden ze er bij de Vroolijkheid in ieder geval de moed in en zorgen ze er samen voor dat de stemming optimaal blijft en iedereen van de culinaire kwaliteiten op Moederdag kan genieten.