Verlaten plaats ongeval

EERBEEK - Woensdag 8 april tussen 14:30 en 17:45 uur is aan de Stuijvenburchstraat te Eerbeek een verlaten plaats ongeval gepleegd. De eigenaar had de auto, een grijze Volkswagen Golf langs de weg geparkeerd en ontdekte dat het linker voorportier, voorspatbord en bumper beschadigd waren. De dader had geen gegevens achter gelaten.


Winkeldiefstal

BRUMMEN - Op vrijdag 10 april tussen 12:11 en 12:50 uur is er bij een supermarkt aan Ambachtstraat in Brummen en winkeldiefstal gepleegd. De dader is door het personeel betrapt en aangehouden. Vervolgens heeft de politie de afhandeling over genomen.


Diefstal en vernieling politieauto

EERBEEK - Op zondag 12 april omstreeks 10:05 uur zag een passant dat een man met een stoeptegel de ruit van een politieauto ingooide en vervolgens een politiejas uit de auto weg nam. De passant heeft de dader aangehouden en aan de politie overgedragen.


Dumpen afval

EERBEEK - Tussen zondag 12 april om 18:38 uur en 20:00 uur zijn op de parkeerplaats van de begraafplaats aan de Coldenhovenseweg te Eerbeek zijn 9 vuilniszakken met restanten van gestripte kabel aangetroffen. Helaas geen naam of adres van de dader. De zakken zijn door de gemeente opgeruimd.


Drie afvalcontainers weggenomen

EERBEEK/ EMPE- Op vrijdag, zaterdag en zondag zijn in totaal 3 grijze afvalcontainers ontvreemd, kort na het legen.