Afbeelding

Groen om te doen elke dag!

EERBEEK - IVN (Instituut voor Natuureducatie) Eerbeek e.o. verbindt mens en natuur. IVN laat jong en oud beleven hoe leuk, gezond én belangrijk natuur is. Dat gebeurt met natuuractiviteiten, cursussen, projecten en campagnes. Zelf leren en doen staan altijd centraal. Iedere maand plant IVN een excursie in uw omgeving. Deze excursies zijn voorlopig komen te vervallen, maar u kunt wel heel corona proof, elke dag even van de natuur genieten in eigen huis, in de tuin of op uw balkon.


Een wandeling kan heus wel, mits u zich natuurlijk aan alle adviezen van het RIVM houdt, bijvoorbeeld door alleen te gaan en anderhalve meter afstand te houden van andere mensen. Het coronavirus vraagt veel van ons. Een nieuwe manier van (thuis)werken, kinderen die ineens thuis zijn en vakanties en uitjes die wegvallen. We ervaren onrust en onzekerheid over onze gezondheid, en de gezondheid van familie. Plan daarom een vast 'groen' moment in uw dagelijkse routine. Even het hoofd leegmaken, wat groens doen en tot uzelf komen.


Geniet van de natuur!

Neem elke dag de tijd om van de natuur te genieten in uw omgeving. Juist in deze moeilijke periode. Op de website van IVN.nl staat elke dag een nieuwe tip groen om te doen. Volg IVN Eerbeek op de facebook pagina Eerbeek Groen IVN voor leuke 'groene' wetenswaardigheden uit de directe omgeving. Het bestuur van IVN Eerbeek en omstreken wenst u alle gezondheid toe!