Afbeelding

Verzorgers in het zonnetje gezet!

REGIO - Banketbakkerij Teunissen en Juweliershuis Aalbers uit Velp brachten op donderdagochtend 9 april een bezoek aan verzorgings- en verpleeghuizen in Velp om hun blijk van waardering uit te spreken voor de medewerkers in deze moeilijke corona-tijd.


Dit deden zij met van de bekende overheerlijke gebakjes van Banketbakker Teunissen en door het aan ieder huis aanbieden van tien zilveren zogenaamde “Heldenvleugels”. De handgemaakte zilveren speldjes zijn een gezamenlijk initiatief met een van Nederlands grootste sieraden-ateliers die deze HeldenVleugel heeft ontworpen.


Ten goede aan Rode Kruis

De opbrengst van de speld met een prijs van € 7,50 komt ten goede aan het Rode Kruis. Op deze wijze proberen deze ondernemers toch ook in deze tijd iets extra te doen voor de vele verzorgers en verplegers in deze zware, soms extra moeilijke dagen.


Speldjes en gebakjes

Donderdagmorgen 9 april werden om 10.30 uur de eerste tien spelden en gebakjes aangeboden bij De Biesdel in Velp. Daarna volgden: ‘t Jachthuis, de Thuiszorg, Het Lorentzhuis, Oosterwolde, Zorgresidence Regina, Residence Montebello, Attent, De Herbergier en Villa Saesveldt.


Dit gebaar is bedoeld als een steun in de rug voor alle helden die zorgen, verzorgen en ontzorgen!