Kerkdienst tijdelijk overgegaan naar videodiensten

REGIO - Omdat de kerkdiensten en alle andere kerkelijke activiteiten niet doorgaan, worden door enkele vrijwilligers en pastores van de Kruiskerk videodiensten gemaakt.


Een videodienst is een korte overdenking met gebed en liederen ter bemoediging in deze coronacrisis. Er wordt zo geprobeerd om contact te houden met de gemeenteleden. Veel mensen missen de kerkdiensten en ook zeker de ontmoetingen. Voor elke zondag wordt een videodienst gemaakt en ook voor Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille zaterdag en de paasmorgen. Zolang de coronamaatregelen gelden, zullen de videodiensten gemaakt worden.


U ontvangt een koppeling

Gemeenteleden krijgen koppelingen toegestuurd van de video-opname en van het audiobestand. De videodiensten worden ook geüpload naar YouTube. Met zoekwoorden ‘Protestantse Gemeente Eerbeek’ kan iedereen die een hart onder de riem gestoken wil worden de video bekijken. Behalve de videodiensten verschijnen er ook meer nieuwsbrieven en houden de drie pastores telefonisch spreekuur voor gemeenteleden. Elke woensdagavond wordt van 19.00 tot 19.15 uur de klok geluid: U bent niet alleen!


Vragen of wilt u meer informatie? Mail naar scribaat@pkneerbeek.eu