Poging Inbraak en diefstal ijzer

BRUMMEN - Tussen donderdag 19 maart 17:30 uur en zaterdag 21 maart 11:15 uur is er geprobeerd in te breken in een clubgebouw aan het Rhienderstein te Brummen. Het toegangshek was geforceerd en er was een raampje ingeslagen. Men is niet binnen geweest. Op het terrein stond een aanhangwagen. Daarvan was het hangslot doorgeknipt. Verder werden er naast het gebouw kruiwagens en lege bakken aangetroffen Uit sporen in het naastgelegen grasveld bleek dat er een grote hoeveelheid koper en lood bij het naastgelegen Metaal Recycle Bedrijf was weggenomen.


Bedreiging met mes

EERBEEK - Op maandag 23 maart tussen 14:12 en 14:40 uur vond op de poelkampstraat te Eerbeek een verkeersconflict plaats tussen een automobilist en twee fietsers. Daarbij liet een man een mes aan de bestuurder van een auto zien. Het mes zou een uitklapbaar mes van zo'n 15 cm groot zijn. De man zou het mes alleen hebben laten zien en daarbij gezegd hebben dat melder uit moest kijken. Het mes was hierbij niet uitgeklapt. De man zou een jaar of 60 zijn, droeg een petje, spijkerbroek en een grijze wintertrui en zou fietsen op een fiets, mogelijk elektrisch en met een kratje voor- en achterop. De vrouw zou een jaar of 60 zijn, grijze krullen hebben, een geblokte grijze jas dragen en op een fiets met een kratje voorop fietsen. De politie heeft de fietsers niet aangetroffen.


Aanrijding met boom

HALL - Op zondag 22 maart 2020 om 18:000 uur vond op de kruising van de Hallsedijk met de Hoevesteeg een aanrijding tussen een personenauto en een boom plaats. De bestuurder van een Ford Transit nam de binnenbocht en raakte in de slip. Vervolgens kwam de bus tot stilstand tegen een boom die 75 meter voorbij genoemde kruising stond. De bus raakte aan de voorzijde zwaar beschadigd en moest afgesleept worden.


Gaslek

EERBEEK - Op woensdag 25 maart omstreeks 14:45 uur is bij werkzaamheden op het Papiermakerserf te Eerbeek een gasleiding geraakt. De brandweer heeft het provisorisch gedicht tot Liander de leiding maakt.