Foto: Sam Edwards
Foto: Sam Edwards

Bibliotheek start blog ‘Ochtendpost’

BRUMMEN/ VOORST - Opeens ziet onze wereld er heel anders uit. Om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, mogen we nog maar beperkt naar buiten. Sommige mensen wordt helemaal afgeraden om buiten te komen.


We moeten opeens 1,5 meter afstand houden van elkaar en om ze te beschermen mogen we onze opa’s en oma’s niet bezoeken. En juist voor deze opa’s en oma’s en andere mensen die nu alleen thuis moeten zitten, start de bieb een dagelijkse blog. De bieb vraagt om hulp en zegt:" We gaan verhalen delen. Verhalen van mensen voor mensen".

De blog heet ‘de Ochtendpost’. Elke dag wordt iemand telefonisch geïnterviewd om te horen hoe het gaat en wat goede tips zijn om de dag door te komen in deze tijd. Deze verhalen worden online met elkaar gedeeld. Elke ochtend rond 10.00 uur vindt u een nieuw blog op www.bibliotheekbrummenvoorst.nl. Dit blog wordt uiteraard ook via social media kanalen gedeeld. Kent of bent u iemand die telefonisch geïnterviewd mag worden? Geef uzelf op of moeder/vader of een buurman of een ander familielid of een bekende. Geef de naam en het telefoonnummer door aan: communicatie@bibliotheekbrummenvoorst.nl. Een medewerker van de bieb neemt contact op met die persoon voor het inplannen van een telefonisch interview. Het interview gaat altijd in overleg. Wanneer u de blogs deelt via de eigen social media kanalen, kunnen nog meer mensen de blogverhalen lezen.