Gelukkig vaak weer volle schappen!
Gelukkig vaak weer volle schappen! Foto:

Schappen supers geleidelijk weer aangevuld

We volgen daarvoor de richtlijnen van het Centraal Bureau Levensmiddelenhandel (CBL). We vragen van onze mensen ook dat ze met grote regelmaat hun handen wassen. En in de kantine niet allemaal op een kluitje gaan zitten. Trouwens: het is verstandig voor mensen die boodschappen doen vooraf en weer bij thuiskomst de handen te wassen.”


Maximaal open

Heine zegt ook dat zijn winkel maximaal openblijft: “Je ziet dat sommige winkels in andere branches eerder sluiten, juist omdat er minder klanten zijn. Voor supermarkten is het van belang zolang mogelijk open te zijn, zodat de bezoekersstromen zo breed mogelijk gespreid blijven.Het CBL blijft een dringend beroep doen op consumenten om hun normale boodschappenroutine te blijven volgen. De organisatie benadrukt dat er voldoende voorraden zijn: “In de distributiecentra en in de ruim 4000 supermarkten wordt hard gewerkt zodat de schappen gevuld blijven.”


Oproep: Afstand houden!

Zoals u weet is de door het RIVM voorgeschreven persoonlijke afstand tot medewerkers van de supers, zoals de broodnodige vakkenvullers, minimaal 1,5 meter. Wanneer u deze afstand respecteert, wordt de kans om corona over te dragen minimaal!