Afbeelding

Tolzicht en De Beekwal

BRUMMEN/ EERBEEK - De verspreiding van het coronavirus neemt nog steeds toe en vormt een risico voor iedereen. Om de veiligheid van onze cliënten, bewoners en medewerkers en de voortgang van de zorg te waarborgen neemt Riwis Zorg en Welzijn een aantal extra maatregelen.


Die maatregelen kunnen ieder moment aangepast worden als de situatie er om vraagt. Er is permanent een team beschikbaar om te handelen en te communiceren op basis van de actuele situatie. Actuele informatie staat op riwis.nl. Deze maatregelen gaan per direct in en duren in elk geval tot 6 april, of zolang als nodig is. Voor de woonzorglocatie De Beekwal in Eerbeek en Tolzicht in Brummen geldt: Geen bezoek! Natuurlijk zijn er uitzonderingen mogelijk (terminale patiënten en mensen van wie de situatie hard achteruitgaat). Overleg hiervoor telefonisch met De Beekwal, T 0313 - 655 500 of Tolzicht via T 0575 – 56 17 88. De recepties zijn dagelijks tot 13.30 uur te bereiken. Neem de hygiëneregels in acht! Riwis Zorg en Welzijn biedt momenteel geen activiteitenprogramma aan! Zo helpen we elkaar en kunnen zorgmedewerkers in deze zware tijd hun werk het beste doen.


Kaartavond vervallen!

EERBEEK - De kaartavond van Eerbeekse Boys op 27 maart a.s. komt te vervallen. Zoals zo vele activiteiten, komt deze activiteit ook te vervallen vanwege het corona virus. De volgende kaartavond wordt gehouden op 24 april. De kaartcommissie gaat per moment bekijken of en wanneer de kaartavond van 27 maart kan worden ingehaald.