Afbeelding

De Bibliotheek volg je online!

BRUMMEN/ VOORST - Door de aangescherpte regelgeving van de overheid om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan is de Bibliotheek de komende weken gesloten. Bijna iedereen is veel meer thuis aan het werk of aan huis gebonden. Gedurende deze tijdelijke sluiting biedt de bieb meer activiteiten online aan voor kinderen en volwassenen. Er zijn talloze digitale mogelijkheden om jezelf uit te dagen, nieuwe kennis op te doen om even in een andere wereld te kunnen verdwijnen. Elke week wordt geprobeerd nieuwe activiteiten toe te voegen. Volg de website: www.bibliotheekbrummenvoorst.nl .


Leuke spelletjes en video’s

Bereslim is er voor kinderen van 3 tot 7 jaar én hun ouders en opvoeders. Via Bieblab-video’s kun je vanuit huis dagelijks de leukste opdrachten maken. Elke dag om 14.00 uur een nieuwe video op dit kanaal! Met Yoleoverdien je punten om je virtuele kamer mee in te richten met elke bladzijde die je leest. Junior Einstein helpt je alle vakken zelfstandig en op je eigen niveau oefenen.


Oefen voor examen of lezen

Scooter (bromfiets), auto of motor. Vergroot je slagingskans en ga aan de slag!

E-books en luisterboeken ook beschikbaar als je geen lid bent. Passend lezen. Als je een leesbeperking hebt.


Muziekweb

Dé muziekbibliotheek van Nederland. Leuk om je favoriete muziek te vinden, maar helemaal handig als je nieuwe muziek wilt ontdekken. Muziekweb biedt alles om je smaak te ontwikkelen op het gebied van klassiek, jazz, wereldmuziek en pop.