Bibliotheek Brummen|Voorst tijdelijk preventief gesloten!

BRUMMEN/ VOORST - Het kabinet heeft extra maatregelen afgekondigd om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. De Bibliotheek volgt en dit advies op en dat betekent dat de vestigingen in Brummen, Eerbeek en Twello, van 16 maart tot 6 april zijn gesloten.


Alle activiteiten zijn afgelast tot 6 april. Het gaat dan om activiteiten die door de Bibliotheek zelf in de vestigingen zijn georganiseerd én om activiteiten die door externe partijen zijn georganiseerd. Ook alle cursussen, workshops en lezingen vallen hieronder. De uitleentermijn van materialen wordt tijdelijk verlengd naar zes weken. Online blijft onze dienstverlening uiteraard gewoon beschikbaar. Het lenen van luisterboeken of e-books kan via de website zoals altijd. Je vindt hier ook diverse digitale mogelijkheden om de verveling te bestrijden, zoals Bereslim, Muziekweb en verwijzingen naar digitale bronnen.


Bereikbaarheid

Voor vragen zijn wij gedurende openingstijden bereikbaar op de volgende telefoonnummers:

Bibliotheek Brummen: 0575 56 18 67

Bibliotheek Eerbeek: 0313 65 18 05

Bibliotheek Twello: 0571 27 23 38

Via de website en social media kanalen wordt iedereen zo goed mogelijk op de hoogte van de meest actuele ontwikkelingen gehouden.