mevr. Bosch van Rosenthal 60 jaar lid, mevr. Boskamp 50 jaar lid en mevr. Hagen 25 jaar lid.
mevr. Bosch van Rosenthal 60 jaar lid, mevr. Boskamp 50 jaar lid en mevr. Hagen 25 jaar lid.

Jubilarissen bij Vrouwen Aktief

EMPE/ TONDEN - De jaarvergadering van Vrouwen Aktief uit Empe/ Tonden was goed bezocht en de zaal was mooi aangekleed met de resultaten van Steekje Los (handwerkcafé) en de kaart-maakclub.


Voorzitter Ria Bensink heette een zaal vol dames welkom. De jaarvergaderingen bij Vrouwen Actief worden gelukkig altijd goed bezocht. Na de mededelingen konden de dames het verslag van Maaike Langelaan (de secretaris) en Wanda Konijnenberg (de penningmeester) meelezen in de vorm van een Power Point presentatie.


Hulde aan de jubilarissen

Daarna werden de jubilarissen gehuldigd: mevr. Bosch van Rosenthal was 60 jaar lid, mevr. Boskamp was 50 jaar lid (en werd erelid) en mevr. Hagen 25 jaar lid. Vervolgens bedankte de voorzitter Elly Wunderink voor 6 jaar zitting in het bestuur en Dineke Boesveld idem voor 3 jaar. Daarna werden er 3 nieuwe bestuursleden verwelkomd: Henriëtte Buikema, Yvonne Hofenk en Ellen Huigen. Na de pauze kwamen 2 dames van het Hospice uit Zutphen vertellen hoe het reilt en zeilt in het Hospice. Iedereen was onder de indruk. Wat een dankbaar werk wordt daar gedaan door ruim 100 vrijwilligers! De volgende avond zal worden gehouden op dinsdag 17 maart om 19.30 uur in Verenigingsgebouw ’t Oortveld in Empe. Deze avond zal in het teken staan van mantelzorg en eenzaamheid. De zaal is open om 19.00 uur. Nieuwe leden zijn natuurlijk van harte welkom.