Afbeelding

Inschrijving 39e lenteloop is geopend

EERBEEK/ ZUTPHEN -In de prachtige bosrijke omgeving van de Veluwezoom wordt op zondag 22 maart 2020 de 39e Lenteloop georganiseerd door rotary Eerbeek-Zutphen.


Dit jaar wordt er voor het eerst een kidsrun georganiseerd met een afstand van 1,5 km. Kinderen tot en met 12 jaar die meedoen met de kidsrun krijgen een medaille. De route van 3 kilometer is komen te vervallen. De start- en finishlocatie is, net als in voorgaande jaren, restaurant “De Heideroos” aan de Harderwijkerweg te Eerbeek.


De afstanden

Traditiegetrouw zijn de afstanden voor het hardlopen 6 km., 13,5 km. en 21,1 km en wandeltocht van ongeveer 10 km. Deze laatste is geheel vernieuwd. Daarnaast zijn er 2 trail afstanden uitgezet nl. 10 en 20 km, de trailroute van de 20km. is enigszins aangepast. De inschrijving is geopend via www.inschrijven.nl . Bij voorinschrijving tot en met 20 maart geldt een korting. Voor de trail is er een voorinschrijving. Er wordt gebruik gemaakt van een professionele gedigitaliseerde tijdsregistratie. De wandeltocht start tussen 9:30 en 10:30uur. Het hardlopen vindt plaats vanaf 10:40 uur. Kijk voor de laatste en aanvullende informatie op: www.lenteloop.nl. U bent van harte welkom als deelnemer of toeschouwer!


Rotary Club

Rotary Club Eerbeek/ Zutphen is onderdeel van Rotary International, een van de grootste service clubs ter wereld. Eén van de kenmerken van Rotary is dat de leden zich met hun kennis en kunde belangeloos inzetten voor lokale, interlokale en internationale goede doelen. Dit jaar is het goede doel het bieden van een vakantiemogelijkheid voor minderbedeelden in onze gemeente. De opbrengst van dit sportieve feest zal dan ook volledig worden gedoneerd aan dit goede doel, “rotary vakantiegeluk”. De Lopers van de Lenteloop zien het resultaat van hun inspanningen dus goed besteed! Meer info over de Rotary op: www.rotary.nl/eerbeekzutphen.